Az övezet

Új csillag született a sport világában. A 43 éves új-zélandi Laurel Hubbard súlyemelő, és az utóbbi években sorra nyerte a női súlyemelő versenyeket hazájában, és a nemzetközösségi játékokon is aratott. Sorra dönti a női csúcsokat. Szakításban 133 kilogrammal óceániai rekordot javított, és lökésben 145-146 kilóval kiemelkedő a teljesítménye. Tavaly a római világkupán +87 kilogrammos nők versenyében aranyérmes lett.

Nagyon szép történet lehetne az övé. Van benne egy picinyke csavar, ám ezt a mai világban lassan meg sem szabad említeni. Az új-zélandi súlyemelőnőt ugyanis eredetileg Gavin-ként anyakönyvezték 43 éve, amikor is kisfiúként megszületett,

Gavin… akarom mondani Laurel ugyanis egy úgynevezett transznemű nő. Vagyis biológiailag férfi, izomzata, testfelépítése, csontozata egy férfié. Ő azonban nőként versenyez. Lassan egy évtizede váltott nemet, és vette fel a Laurel nevet.

Nem őz az egyetlen férfi, aki nőként versenyez. Az Egyesült Államokban női atléták eljárást is indítottak, mert biológiailag férfiak transznemű nőként indulnak versenyeken, és sorra nyerik meg azokat. A férfiak között ugyanis esélyük sem volt, hát most nőként versenyeznek. Ráadásul már elég csak bemondani, hogy ők transzneműek, és máris a nők között futnak. Az atlétanők szerint nem véletlen a nemek szétválasztása a sportban, a transznemű nők női versenyeken indulása azonban elveszi a legcsekélyebb esélyt is a valódi nőktől.

A Trump komrányzat támogatta az eljárást, de amint Joe Biden és genderharcos alelnöke, Kamala Harris átvette a hatalmat, azonnal kivonták a kormányzatot a nők keresete mögül.

Érdekes módon a meetoo mozgalom globális vihara és a nőjogi szervezetek sokszor férfiakat megszégyenítő kőkemény harca után azt várta volna az ember, hogy ezt sem hagyják annyiban. Nem is tették, kőkeményen tiltakoznak, sőt, a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak is nekimentek, amikor jóváhagyták transznemű nők, értsd nőnek öltözött és kisminkelt férfiak nőként indulását az idei halasztott olimpián. Csakhogy a genderbajban fuldokló nemzetközi liberális média ezt elhallgatja.

Hiába tiltakoznak teljes joggal a nők, az új globális logika ugyanis az, hogy ha család az család, akkor a nő az nő, a sportoló meg sportoló. És kész. Hamarosan már azzal sem bajlódnak majd az úgynevezett transznemű nők, hogy borotválkozzanak vagy műkörmöt ragasszanak.

Ez a jelenségnek azonban, noha a sport igenis nagyon fontos a világban, mégsem lenne átütő erejű hatása mindennapjainkra. Csakhogy a genderőrület itt nem állt meg.

Az Európai Unió legyen LMBTI közösségek szabadságát biztosító övezet – erről fogadott el határozatot az Európai Parlament a Bizottsággal egyetértésben. Eszerint az unió teljes területe, minden tagországa kivétel nélkül haladéktalanul és maradéktalanul garantálja ezen közösségek minden – szerintük őket megillető – jogot. A beterjesztők szerint elfogadhatatlan, hogy az LMBTI emberek bizonyos országokban még nem házasodhatnak, nem fogadhatnak örökbe gyermekeket, ezért szükséges az LMBTI szabadságövezet létrehozása.

Jelenleg ugyan az Európai Unió összes szerződése, az Alapvető Emberi Jogok Chartája és uniós törvények tucatjai biztosítják a megkülönböztetéssel szembeni védelmet, vagyis az Európai Unió szabadságövezet. Pont.

De ez Brüsszelnek és az európai genderszektáknak nem elég. Azt mondják, a magyar alkotmány figyelmen kívül hagyja a transznemű és nem bináris személyek létezését, és korlátozza a családi élethez való jogukat”.

Igen. Mert nincsenek ilyenek. A magyar álláspont a biológiai törvényszerűségből indul ki. És kész. Az Európai Parlamentben pedig mindenki homofób és intoleráns, aki nem hajlandó mesterséges, a természet alapvető rendjéből és törvényszerűségeiből nem levezethető ideológiákat kötelezően elfogadott egyetemes igazságként elfogadni.

Hol van itt azok szabadságjoga, azok megkérdőjelezhetetlen és demokratikusan védett véleménye, akik a biológiában vagy éppen a keresztény értékekben hisznek? Hol van azok szabadságövezete, akik nem kívánják gyerekeiket szerintük káros ideológiák rabszolgájává tenni? Miért csak a genderbajosokkal és az LMBTI-kel szemben kell toleránsnak lenni, és elfogadni az ő elveiket, és nekik miért nem kell az úgynevezett – és ma már szinte szitokszóként kezelt – binárisokkal, vagyis a férfi és nő kettősségében élőkkel elfogadónak lenni?

Mi magyarok azonban továbbra is hiszünk abban, hogy az anya nő, az apa férfi, gyermekeikkel közösen családot alkotnak, amely a társadalom építőköve.

És nem kizárt, hogy hamarosan emiatt büntetnek majd bennünket. A határozat része ugyanis a szankció. Vagyis amelyik ország nem hódol be a genderszektáknak, azzal szemben kötelezettségszegési eljárás, 7. cikkely, uniós források megvonása is a napirendre kerül. Vagyis a nyugati liberális demokrácia büntetni fogja, ha szabadon, saját elveink szerint akarjuk élni életünket, meghatározni saját nemiségünket vagy azzal kapcsolatos felfogásunkat.