Biden-bőrbe bújt Harris

Egy elnöknő sokkal jobban kezelte volna a járványhelyzetet, mint bármelyik férfi elnök – ezt Hillary Clinton mondta az ultraliberális New York Times című lap podcast adásában. A bukott amerikai demokrata elnökjelölt persze azt is hozzátette, hogy szerinte ő biztosan sokkal jobb munkát végzett volna. Nincs is mit ezen csodálkozni, hiszen mint mondta, őt a Jóisten is elnöknek teremtette.

Csak azok a fránya választók ne lettek volna, igaz? Mindig azokkal van a baj. Főleg a republikánusokkal. Mrs Clinton egyértelművé is tette, hogy mit gondol róluk. Mind gyáva és gerinctelen, aki Trumpot támogatja – mondta ezt a podcastban.

Érdekes módon az amerikai balliberális oldal ebben kicsit sem különbözik a magyartól. Nyíltan és lelkiismeretfurdalás nélkül sértegetik azokat, akik nem értenek velük egyet. Az MSZP-s Bangóné nemes egyszerűséggel lepatkányozta a Fidesz-szavazókat. Az erzsébetvárosi DK-s polgármester szerint rémísztő képződmény minden fehér, keresztény, heteroszexuális, ők annyira aljasok, hogy biztos nincs is közöttük DK-s szavazó. Legutóbb párttársa, a milliárdos volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc felesége rúgott bele a kétkezi munkásokba. No, igen, sosem voltak hasonló problémáik.

Még mielőtt azonban bárki azt hinné, bármikor is egy lapon akarnánk emlegetni őket Hillary Clintonnal, térjünk egy kicsit vissza a női elnök gondolatához. Elsőre talán véletlennek tűnik a volt First Lady nyilatkozata. Úgy tűnik, mintha továbbra is az amerikai nőket, a szavazataikat akarná megszerezni Joe Biden demokrata elnökjelöltnek.

De nem. A látszat csal. Ugyan a demokrata jelölt mellett kampányol, de valójában nem Bidennek, hanem alelnök-jelöltjének, Kamala Harrisnek a szekerét tolja. Joe Biden ugyanis szinte minden hiteles szakértő egyértelmű véleménye szerint nincs abban a mentális egészségi állapotban, hogy kitölthesse elnöki mandátumát. Egyre több jel utal arra, hogy súlyos gondokkal küzd. Rendszeresen előfordul, hogy nem fogja fel vagy nem tudja értelmezni a hozzá intézett kérdéseket. A minap „ledzsordzsozta” az elnököt, aki mint tudjuk Donald Trump. Utoljára több mint tíz éve ült George nevű elnök a Fehér Házban.

Egyre valószínűbb, hogy ha - botrányos és otromba korrupciós ügyei, hatalommal való súlyos visszaélései ellenére – megválasztják, akkor rövid időn belül átadná a székét Kamala Harrisnek, aki az Egyesült Államok első fekete elnöknője lenne. Amivel egyébként nem is lenne alapvetően baj.

A baj az egész eljárással van. Ismét csak a Soros-modell. Ha tudjuk, hogy az emberek nem szavaznának egy fekete nőre, akkor hadd szavazzanak egy fehér férfira, aki majd utána szépen lelép. Vagyis megint szembeköpik a választókat és a demokráciát. Kit érdekel, a választók mit akarnak, úgyis az lesz az elnök, akit mi akarunk.

A Soros-birodalom ugyanis Kamala Harrist akarja, aki egyszemélyben testesíti meg a nyílt társadalmat. Afrikai és ázsiai amerikai, vagyis afroamerikai és indiai bevándorló családból származik, mostani férje zsidó származású ügyvéd. Kamala Harrisnek nincs saját gyermeke, férje két gyermekének nevelőanyja. Harcot hirdetett az abortuszellenes aktivistákkal szemben, valamint börtönbe záratná azoknak a gyerekeknek a szüleit, akik rendszeresen lógnak az iskolából. Kamala Harris az LMBTQ jogok harcos képviselője.

Vagyis lényegében a Soros-birodalom reklámarca. A szép és boldog nyílt társadalmú jövő elhozója, aki megteremthetné az egyetemes demokráciát és jogállamiságot.

Most már csak azokat a fránya gyáva és gerinctelen, fehér, keresztény, heteroszexuális, patkány republikánus szavazókat kellene valahogy távol tartani az urnáktól…