Elfeledett Soros-terv

Szinte már el is feledkezett legtöbbünk a néhány éve még Soros-tervként emlegetett javaslatcsomagról, amelyet maga a magyar származású milliárdos tett le a brüsszeli bürokraták asztalára. A nemzetközi balliberális sajtóban csak filantrópnak nevezett spekuláns arra akarta rávenni az Európai Uniót, hogy évente fogadjon be egymillió migránst, akiknek pontosan ugyanazokat a szociális juttatásokat biztosítsa, mint amelyek minden állampolgárnak alanyi jogon járnak.

Ehhez pedig ne féljen akár hitelt is felvenni, hiszen az Európai Unió adósbesorolása jó, a piacról kiváló feltételekkel tud hitelt szerezni. De ha kell, sőt, akár a hitel törlesztésének biztosítására is vessen ki új adókat, amelyeken keresztül minden uniós adófizetőt bevon a migránsok ellátásába.

Noha az Európai Unióban az első számú Soros-terv is elbukott, köszönhetően a v4-ek és elsősorban hazánk ellenállásán, senki nem mondhatja, hogy a milliárdos hiába facsarta fáradhatatlanul szürkeállományát. Igenis van olyan hely a világon, ahol komolyan vették, sőt, valódi segítségnek tekintik a Soros-tervet.

Ez pedig a demokrata vezetésű Kalifornia állam. Gavin Newsom kormányzó ugyanis a héten aláírta azt a rendeletet, amely lehetővé teszi az 50 évnél idősebb illegális migránsok számára, hogy az amerikai adófizetők pénzén vegyék igénybe az egészségügyi ellátást.

Newsom kormányzó hivatala mérföldkőnek nevezte a döntést, amely egy újabb lépést jelent a társadalmi egyenlőtlenségek és igazságtalanságok felszámolásában.

Mondjuk érdemes lenne megkérdezni a kaliforniai adófizetőket, hogy vajon szerintük is fair dolog, hogy nekik kell fizetni a migránsok orvosi ellátását, kezdve az egészségmegőrzéstől egészen az otthoni gondozásig.

Egy pillanatra érdemes a számokat is megnézni. Kaliforniában jelenleg 235 ezer 50 évesnél idősebb illegális migráns van, ami elsőre nem is tűnik soknak. A kormányzó elgondolása alig másfél milliárd dollárjába kerül az adófizetőknek. Csakhogy ez a jéghegynek mindössze a csúcsa. Newsom kormányzó ugyanis 2019 óta már szintén adódollárokból finanszírozza a 26 évesnél fiatalabb illegális migránsok orvosi költségeit.

Kaliforniában jelenleg összesen 3 millió illegális bevándorló él. Szakértők szerint azonban ez a szám hamarosan jelentősen nőhet. Az ország többi részéről ugyanis elkezdődhet egy vándorlás Kalifornia, és az illegális migránsokat szintén az adófizetők pénzéből ellátó államok, mint Illinois vagy Oregon felé.

Az Egyesült Államokban egyébként évente 19 milliárd dollárba kerül az illegális bevándorlók orvosi kezelése. Ez mindegy 6 ezer milliárd forint. Ez másfélszer annyi, mint amennyit a következő hét évben a mezőgazdaságra költ Magyarország az uniós forrásokkal együtt. Szóval nagyon sok pénz.

Azért nem lenne teljesen igaz, hogy Soros tervnek magjai meddő talajra hullottak Európában. Antonio Tajani, az olasz jobbközép Hajrá Olaszország párt alelnöke szerint azonnal uniós oltási kampányt kell indítani az Afrikában veszteglő migránsok körében. Emellett szerinte természetesen uniós adófizetői pénzből az olasz befogadóközpontokban lévő illegális bevándorlókat is azonnal be kell oltani.

Nem kizárt, hogy Szinyor Tajanin nem múltak el nyom nélkül az Európai Parlament elnökeként eltöltött évek, és a Soros-lobbi által gyakorolt folyamatos politikai nyomás alatt a kelleténél jobban érzékenyült bevándorlásügyileg.

Valószínűleg erre a sorsra juthatott az a német bíró is, akinek döntése nyomán komoly boztrány tört ki Németországban. Az alsó-szászországi Leerben múlt szombaton 3 illegális migráns egy lakásra csalt, majd brutálisan összevert és többször is megerőszakolt egy 18 éves német lányt. A két szír és egy iraki - akik most 18, 20 és 21 évesek – még kiskorúként az első migrációs hullám idején, 2015-ben érkeztek Németországba. Jelenleg is a szüleikkel élnek.

A bíró szerint pedig ez éppen elég garancia volt arra, hogy egyiküknél se vetődhessen fel a szökés vagy bűnismétlés veszélye, így mindhármat szabadlábra helyezte. A kerületi ügyésznek 4 napjába tellett, mire el tudta érni, hogy mégis előzetesbe kerüljenek a brutális csoportos erőszak elkövetői.

Kicsit hasonlít az eset az ausztriai tragédiára, amikor három afgán illegális migráns szintén egy lakásban megerőszakolt egy 13 éves kislányt. Ő azonban nem úszta meg egy veréssel, a három afgán megölte, majd az utcára dobta az élettelen testet. Ezután vígan buliztak és pizzáztak.

Ilyenek Magyarországon nem fordulhatnak elő. Sem az adófizetők pénzét nem költi el a nemzeti kormány az illegális migránsok ellátására, sem azt nem engedi meg, hogy a magyar nők, lányok, gyermekek az őket emberszámba sem vevő bevándorlók, vagyis a Soros-terv áldozataivá váljanak.

Mindenki, aki ezzel egyetért, támogathatja a kormány álláspontját a legújabb nemzeti konzultáción, vagy jövő tavasszal a parlamenti választáson leadott voksával.