Születésnapi köszöntő

Európa ellenségei elfoglalták az államot - ezzel a címmel közölt interjút a Népszava Soros Györggyel. Az oligarchát hálózatának egyik leglelkesebb hazai kiszolgálója ezzel az írással köszöntötte 90. születésnapján.

Mit köszöntötte? Farokcsóválva, szűkölve nyalogatta a talpát!

 

„Soros György épp most ért vissza egy teniszmeccsről. Kilencvenévesen is heti háromszor teniszezik. Tökéletes formában van” – így kezdte a Népszava, megadva a cikk – valójában cseppet sem meglepő – hangulatát, amelyet csak fokozni tudott azzal a mondattal, hogy Sorost elvei, demokratikus elkötelezettsége miatt támadják az egész világon.

 

Mondjuk ha megkérdeznénk azokat az ázsiai, kelet-európai vagy nyugat-balkáni államokat, ahol Soros pénzügyi spekulációval vagy militáns NGO-i lejárató hadjáratai segítségével kormányokat buktatott meg, választási kampányokat manipulált, biztos nem a demokratikus elkötelezettség jut először eszükbe.

 

Nem véletlenül jutott eszébe éppen Magyarország és Lengyelország Soros Györgynek éppen a 90. születésnapján. Ez a két ország a milliárdos életművében csúfos kudarc. Nem tudta megtörni a nemzeti kormányokat, nem tudta sem pénzügyi, sem politikai manipulációval, sem lejárató kampányokkal, sem az ellenzéknek adott milliókkal rákényszeríteni saját akaratát és terveit erre a két országra. Ezen két ország miatt pedig az egész unióra sem.

 

Ennek a két országnak a nemzeti kormányán bukott el lényegében az első Soros-terv. Ez arra akarta rávenni az Európai Uniót, hogy telepítsen be évi egymillió migránst, ossza őket szét a tagállamok között, és a költségeket hitelfelvétellel valamint új adó kivetésével fedezze.

 

És ezen a két országon valamint visegrádi szövetségesein bukik el a 2. számú terv, az örökjáradék-kötvény, amellyel az idők végezetéig adósrabszolgaságba kényszerítette volna az uniót és a tagállamokat. Nem véletlen, akinek tartozol, annak a kezében a póráz. Soros György ezzel korlátlan hatalmat szerzett volna hálózatának az Európai Unió és  intézményrendszere felett.

 

Ez azonban nem fog összejönni, és ezt maga Soros is elismeri. Ezért nevezi ezt a két országot Európa ellenségének. Csakhogy Magyarország és Lengyelország nem ellenségei, hanem védői Európának, minden európainak a migrációs válsággal, az a tömeges migráció jelentette járványveszéllyel, és Soros György hatalommániájával szemben is.